Dolores O'Riordan

Όσα έκανε η Dolores O'Riordan λίγο πριν πεθάνει δείχνουν πως η τραγουδίστρια ήταν καλά και ετοίμαζε την επιστροφή της

Λεπτομέρειες για τις τελευταίες μέρες της Dolores O'Riordan αποκαλύφθηκαν, που δείχνουν ότι η τραγουδίστρια των Cranberries φαινόταν υγιής και συζητούσε νέες δουλειές, λίγο πριν πεθάνει.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, στις 12 Ιανουαρίου, η O'Riordan είχε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Noel Hogan για τον πρώτο τους δίσκο μετά από έξι χρόνια και μια επερχόμενη περιοδεία τον Μάρτιο. «Ήταν μια χαρά. Μιλήσαμε για την επιστροφή της στη δουλειά», είπε ο ιρλανδός μουσικός.

Στις 14 Ιανουαρίου, η τραγουδίστρια έστειλε δύο τραγούδια για να εξεταστούν ως υποψήφια για το επόμενο άλμπουμ τους. Όλα έδειχναν πως ετοίμαζε την επιστροφή της και πως ήταν κάτι που την ευχαριστούσε πολύ.

Στις 15 Ιανουαρίου, μετά τα μεσάνυχτα - την ημέρα του θανάτου της - η O'Riordan κάλεσε τον διευθυντή της εταιρίας Dan Waite και του άφησε δύο φωνητικά μηνύματα, λέγοντας ότι ήθελε να δειπνήσει μαζί του. «Είχε καλή διάθεση» λέει ο Waite.« Είχα δει μερικά σημάδια για κατάθλιψη, αλλά έκανε σχέδια για την εβδομάδα», αναφέρει και τονίζει πως τίποτα δεν προμήνυε την δυσάρεστη εξέλιξη.

Η κηδεία της τραγουδίστριας στο Limerick πριν από τρεις μέρες Τα φωνητικά μηνύματα ακούστηκαν αισιόδοξα, με την τραγουδίστρια να εκφράζει την λατρεία της για τα παιδιά της, αναφέρει ο Independent. H O'Riordan ταξίδεψε στο Λονδίνο μόλις μία ημέρα πριν πεθάνει για να συζητήσει για δουλειές και συνεργασίες και οι πληροφορίες λένε πως είχε πολύ καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά.

Δυστυχώς προτού να μπορέσει να προχωρήσει με κάποια από τα σχέδιά της, η 46χρονη τραγουδίστρια πέθανε στις 15 Ιανουαρίου στο Λονδίνο. Ενώ ο θάνατος της O'Riordan δεν έχει χαρακτηριστεί ύποπτος από τις αρχές, η αυτοψία και η τοξικολογική έκθεση παραμένουν απόρρητες και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί στοιχεία.

Ο πρώην ιατροδικαστής έχει βάλει την έρευνα για την αιτία θανάτου της σε αναμονή έως τις 3 Απριλίου καθώς περιμένει τα αποτελέσματα περαιτέρω εξετάσεων.

Πηγή: www.lifo.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...