Παρέχεται συμβουλευτική πάνω σε θέματα LGBTQI+

Το Lesbian.gr  σε συνεργασία με την Μαίρη Σακελλαρίου, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας παρέχει Συμβουλευτική με την αρχική συνεδρία άνευ χρημάτων πάνω σε θέματα LGBTQI+ που στοχεύει σε προσωπική αυτογνωσία, ενδυνάμωση και υποστήριξη.

Λίγα λόγια προτού θελήσεις να έρθεις σε επαφή…

  • Η Συμβουλευτική είναι μια δυναμική διαδικασία κατά την οποία ο Σύμβουλος εξετάζει μαζί σου θέματα που σε απασχολούν και διευκολύνει την εξερεύνηση εναλλακτικών λύσεων. Δεν αποτελεί καθοδηγούμενη πρακτική, δηλαδή δεν έχει σκοπό να σου υποδείξει τί πρέπει να κάνεις, αλλά είναι μια διαδικασία η οποία σε διευκολύνει ώστε να πάρεις προσωπικές αποφάσεις που είναι οι πλέον κατάλληλες ανάλογα με τις δεδομένες συνθήκες.
  • Για τη χρήση της υπηρεσίας χρειάζεται να είσαι άνω των 18 ετών.
  • Οι συνεδρίες καλύπτονται από το απόρρητο, βάση της δεοντολογίας της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής.
  • Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 50 λεπτά και ορίζεται κατόπιν ραντεβού.
  • Εάν είσαι εκτός Αττικής παρέχεται η δυνατότητα η συνεδρία να γίνεται μέσω τηλεφώνου ή skype.

Βιογραφικό

Athens Pride 2018

Η Μαίρη Α. Σακελλαρίου έχει πτυχίο Συνθετικής Συμβουλευτικής και συνεχίζει την επιμόρφωση της στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία & την Εποπτεία. Έχει παρακολουθήσει κύκλους σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στην Ψυχοθεραπεία & και στην Διαπαιδαγώγηση παιδιών & εφήβων, όπως, και πλήθος σεμιναρίων, ιδιαιτέρως αναφορικά στις εξαρτητικές σχέσεις, την  Σεξουαλικότητα, την Ταυτότητα φύλου και θέματα HIV.  Ενασχολείται παράλληλα με τον διαλογισμό, τις εναλλακτικές θεραπείες, καθώς και με τη άθληση και την φωτογραφία. Γράφει άρθρα και δραστηριοποιείται σε εθελοντικές κοινότητες και μ.κ.ο. όπως το Κέντρο Ζωής,  που έχουν να κάνουν με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ψυχική υγεία. Πιστεύει στην πλήρη αποδοχή και αυθεντικότητα της θεραπείας και στις δυνατότητες και ικανότητες που ο άνθρωπος πάντα κρύβει μέσα του.

Στοιχεία επικοινωνίας:

[email protected]

www.therapeuontas.gr

τηλ: 6972035175

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...