Η Lilly Tomlin καταλαβαίνει γιατί μερικοί ηθοποιοί δεν κάνουν coming out

Η Lilly Tomlin καταλαβαίνει γιατί μερικοί ηθοποιοί δεν κάνουν coming out

Η λεσβία ηθοποιός Lily Tomlin δήλωσε ότι δεν έχει μεγάλες προσδοκίες από τους γκέι ηθοποιούς για να κάνουν coming out και λέει ότι καταλαβαίνει γιατί πολλοί επιλέγουν να μην το κάνουν.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Grace and Frankie» δεν είχε ποτέ ένα δικό της μεγάλο coming out, παρόλο που έχει μιλήσει για την σεξουαλικότητά της για αρκετά χρόνια και παντρεύτηκε τη σύντροφό της Jane Wagner το 2013.

Για τους ηθοποιούς που επιμένουν να μην δηλώνουν ότι είναι γκέι λέει:

«Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από τους γκέι ηθοποιούς γιατί δεν γνωρίζω τις προσωπικές δυσκολίες του καθένα. Ο λόγος που δεν έκανα εγώ ένα μεγάλο coming out είναι επειδή γνώριζα ότι θα πλήγωνα τη μητέρα μου. Ήταν παραδοσιακή από το Νότο, Μεθοδίστρια και πολύ θρήσκα. Το ίδιο και οι περισσότεροι συγγενείς μου. Πριν 20,30 χρόνια αν το είχα κάνει θα ήταν καταστροφικό για αυτούς, οπότε προτίμησα να μην το κάνω».

Πρόσθεσε επίσης ότι και ο μικρός της αδερφός είναι γκέι και συζεί με τον σύντροφό του. Η ηθοποιός σχολίασε επίσης την ευκαιρία που της δόθηκε το 1975 να είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού TIME και να κάνει έτσι το coming out της αλλά το απέρριψε γιατί είπε ότι αν το έκανε τότε θα κατέστρεφε την καριέρα της.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...