Το AMOQA φιλοξενεί την έκθεση “Rugs, Muses and Confused Penises” του #Sexpresionism

"Ιστορίες προσωπικών επαναστάσεων και κομφορμισμού. Διακηρύξεις ελευθερίας εκεί που το προσωπικό γίνεται πολίτικο με φόντο δυστοπικά περιβάλλοντα και παράλληλες διαστάσεις. Πρόσωπα και καταστάσεις υπάρχουν χωρίς να υπάρχουν σ' ένα μελλοντικό παρελθόν. Οικογενειακές φωτογραφίες, κείμενα, νεωτερισμοί, διαφημίσεις, καρέ κόμιξ, πλακάτ, σκουπίδια. Απόρροιες τρόπων ζωής κλεισμένων μέσα σε οθόνες αφής και ταμπελοποιημένα στεγανά που εκπληρώνουν την αρχαία παροιμία "Vagenis ή Θάνατος". Τίποτα δεν είναι μοναδικό, τίποτα δεν είναι αυθεντικό. Επαναχρησιμοποίηση και μετατροπή σε ένα ψέμα με μοναδικό σκοπό την αλήθεια".

Η έκθεση είναι ένα “Boom Boom Date”, δηλαδή αποτέλεσμα των ανοιχτών συναντήσεων που διοργανώνει το AMOQA για να δεχθεί τις δικές σας προτάσεις για εκδηλώσεις και συνεργασίες.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19.00.

Παράλληλα με τα εγκαίνια θα γιορτάσουμε το άνοιγμα του χώρου για την νέα σεζόν με μουσικές και ποτά για την οικονομική ενίσχυση του λατρεμένου μας μουσείου.

Το “Rugs, Muses and Confused Penises” θα είναι ανοιχτό απο τις 11 μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου, 18.00 με 21.00.

Ελεύθερη είσοδος. Ο χώρος και η τουαλέτα είναι προσβάσιμοι για αμαξίδια.

AMOQA (Athens Museum of Queer Art) στην Εριγονής 3, 2ος όροφος. 

Αποδοχή
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ 7/8 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤAI.
ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΑΓΓΕΛIEΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟ CHAT
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...