Σαπφικές...μελωδίες




Στις 15 και στις 21 Νοεμβρίου το υπέροχο μεζεδοπωλείο Σαπφώ στο Μεταξουργείο θα φιλοξενήσει δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές. Από την καντίνα Moon της Ερεσού στην Αθήνα, η Μαρία και η Θάλεια θα σας περιποιηθούν όπως μόνο εκείνες ξέρουν, με παραδοσιακές γεύσεις Μυτιλήνης, καλό κρασί και κλίμα ιδιαίτερα φιλικό. Ο χώρος είναι μεγάλος, φωτεινός και άνετος και θυμίζει κάτι από Ανατολή. Οι τιμές είναι κι αυτές...ιδιαίτερα φιλικές, αφού ένα πλούσιο τραπέζι δεν ξεπερνάει τα 15 ευρώ το άτομο.

Το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου στις 22:00, η "Τριχημεία" έρχεται να σας συναρπάσει. Η Φραντσέσκα Βινάσα και η Νάνσυ Κουβαράκου ερμηνεύουν διασκευές γνωστών, αγαπημένων κομματιών, κυρίως από τις δεκαετίες του εξήντα και του εβδομήντα, συνδυάζοντας τα διαφορετικά τους ακούσματα με έναν τρόπο μοναδικό. Από την ποπ μέχρι την παραδοσιακή μουσική, μέσω της φολκ και των ροκ επιρροών, τα δυο κορίτσια δημιουργούν τη δική τους χημεία και δίνουν μια καινούρια πνοή σε γνωστά έντεχνα, ελαφρολαϊκά και ιταλικά τραγούδια που όλες αγαπάμε. Η Φραντσέσκα με τα κρουστά της και η Νάνσυ με την κιθάρα της, μας ταξιδεύουν με τις φωνές τους στο παρελθόν.

Την Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου στις 22:00, μια ακόμα μουσική βραδιά με λίγο διαφορετικό χαρακτήρα. Ο Μάνος με το ακορντεόν του και η Σοφία με την κιθάρα της, με φωνητικά και από τους δύο, ξεκινάνε από αγαπημένα έντεχνα κομμάτια  και καταλήγουν σε γνωστά ρεμπέτικα. Μην τους χάσετε.

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...